BOMBA! Filip Pejić protiv bivšeg UFC borca i osvajača „TUF-a“ na FNC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako još uvek 2021. godina nije završena, FNC promocija je obradovala svoje fanove danas na društvenim mrežama.

Filip „Nitro“ Pejić i Rony „Jason“ Mariano

Iz organizacije su objavili da je pojačan roster za bivšeg UFC borca i osvajača prve sezone Latino „The Ultimate Fightera“ Rony „Jason“ Mariana (15-9-0-1). Iskusni brazilac bi mogao da debituje za FNC već na samom početku 2022. godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kako smo saznali iz proverenih izvora, Rony „Jason“ Mariano će debitovati na FNC 5 koji se planira za mart protiv takođe bivšeg UFC borca i sadašnjeg člana KSW rostera, Filipa „Nitra“ Pejića (15-6-2). Odlično uparivanje i vrhunski mečap gde ćemo videti „sudar stilova“.

Filip Pejić iza sebe ima „težak period“. U poslednjih 5 nastupa izgubio je čak 4 puta. Do duše, u nekim momentima Pejić nije imao sreće a činjenica je da je radio sa ozbiljnim protivnicima i u svakom meču je dao sve od sebe. U martu mesecu će izaći na „crtu“ iskusnom veteranu iz brazila kojem je BJJ najjače oružje.

Filip Pejić

Rony „Jason“ Mariano je osvajač prve sezone „The Ultimate Fightera Brazil“. Nakon osvajanja TUF-a, Jason je u prvih 5 nastupa u UFC promociji upisao čak 4 pobede. Jedini poraz doživeo je od Jeremy Stephensa. Nakon toga dolazi „crna serija“ za brazilca i 3 poraza i jedna „no contest“ borba u poslednja 4 nastupa, što je rezultiralo otkazom u UFC. Svoj poslednji nastup imao je u Rusiji u čuvenoj RCC promociji gde je poražen od domaćeg borca Aleksandr Grozina sudijskom odlukom. Pobeda mu je neophodna, kao i Pejiću, pa ćemo gledati sigurno uzbidljiv i neizvestan meč.

Rony „Jason“ Mariano

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime