OČEKUJE NAS RAT: Pogledajte suočavanje Sancheza i Pereire! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završeno je merenje za UFC u Rio Ranchu koju nas očekuje 15.02.. Event predvodi borba u poluteškoj kategoriji između Corey Andersona i Jana Blachowicza. Pobednik ovog meča bi trebao da bude sledeći izazivač za titulu koju drži Jon Jones. Sunaslovna borba je možda najzanimljivija i najatraktivnija. Radi se o duelu između veterana i žive legende MMA sporta Diega Sancheza i  najatraktivnijeg borca današnjice Michela Pereire.

Diego Sanchez (29-12) je u poslednjem meču izgubio od Michaela Chiese. Pre toga je bio u nizu od dve pobede. Poznat je kao jedan od najsrčanijih boraca i najvećih miljenika publika. Ovog čoveka prosto morate da volite, svaki put kada uđe u oktagon daće sve od sebe. Čak i više od sojih mogućnosti. Ispred sebe će imati najatraktivnijeg borca današnjice, bivšeg SBC šampiona Michela Pereiru (23-10). Demolidor je debitovao u UFC na najbolji mogući način. Atraktivnim nokautom protiv favorizovanog Danny Robersa, gde je dobio bonus za nokaut večeri. U drugom nastupu je bio favorit, izgubio je sudijskom odlukom od Tristan Connellya. Njegov stil borbe ga je koštao pobede. Veliki broj akrobacija ga je doveo u stadium da u 3. rundu uđe bukvalno bez daha. Kao i uvek suočavanje je bilo napeto i očekuje nas pravi rat!

Ko pobeđuje u ovom duelu ?

Pobednik glavne borbe večeri izmešu Corey Andersona i Jana Blachowicza, bi trebao da bude sledeći izazivač za titulu u poluteškoj kategoriji koju drži Jon Jones.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime