OVO NISMO VIDELI U PRENOSU: Ulazak Darka Stošića u ring uz pesmu Hriste Bože (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Darko Stošić je 25. januara radio svoj poslednji meč po ugovoru sa UFC. Na žalost nije uspeo da pobedi Jamahal Hilla. Jedna situacija koju nismo imali prilike da vidimo u prenosu kraj malih ekrana. Darko je u ring izašao uz pesmu Hriste Bože u pratnji našeg borca Bojana Veličkovića i glavnog trenera Elevation Teama Sean Maddena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

⚠️Ovo nismo imali prilike da vidimo u prenosu.⚠️ _______________________________ ➡️ Ulazak Darka u ring uz pesmu Hriste Bože. _______________________________ 🎥 Snimak nam šalje @gurii_90 _______________________________ #mma #mmafighter #ufc #thenotoriousmma #natediaz #diaz #diazbrothers #triangle #triangletv #bjj #judo #boxing #news #onefc #muaythai #wrestling #knockout #2020 #bellator #kickboxing #kswmma #conormcgregor #khabibnurmagomedov #jonjones #israeladesanya #yoelromero #ufc248 #ufcraleigh #darkostosic #jamahalhill

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle3tv) дана

Još uvek nije poznat sudbina Srpskog teškaša. Darko nam je zagolicao maštu na svom profilu i objavio je da je potpisao za jednu veliku organizaciju, uz hashtag #bellator #ksw #pfl . S’ obzirom da Darko ima tek 28 godina i nastupa u poluteškoj i teškoj kategoriji, kojoj su borci uvek potrebni, nije nemoguće da ga ponovo gledamo u UFC za koju godinu, kao što je bila praksa sa velikim brojem boraca. Sada je bitno napraviti dobar odabir organizacije i vratiti se pobedama.

Gde bi najviše voleli da Darko nastavi karijeru ?

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime