Odgovori na dva pitanja i osvoji VIN Challenge majicu sa potpisom Stošića i Kukolja!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vin Challenge 01.03.2020 u Sportskom centru „Šumice“ održava svoj prvi event. Reč je o NoGi takmičenju koje će postati omiljeno takmičenje kod greplera.

Organizator ovog takmičenja je VIN Žerjal klub koji vode crni pojasevi Vuk i Nemanja Aleksić i Aleksandar Kukolj, naš najbolji džudista. Prema rečima organizatora, ovo takmičenje će biti drugačije od ostalih. Sama organizacija takmičenja biće po ugledu na Džudo takmičenja, a i veliki broj sponzora se uključio u projekat, tako da će nagrade za takmičare biti ozbiljne.

VIN Challenge je rešio da spremi iznenađenje i za ljude koji će doći da podrže borce. Podeliće 3 oficijalne majice turnira koje će potpisati lično Darko Stošić i Aleksandar Kukolj. Potrebno je da odgovorite na dva pitanja i da dođete u Šumice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🔥GIVEAWAY🔥 VIN Challenge je rešio da nagradi publiku koja će doći da podrži prvi Challenge. Osvoji oficijalnu majicu VIN Challenge turnira, sa potpisom šampiona Aleksandra Kukolja i Darka Stošića. __________________________________________ ▶️Potrebno je da odgovorite na dva pitanja, zapratite navedene profile i dođete na VIN Challenge gde će majice biti lično uručene. ❓Kojim sportom se bavio Darko Stošić pre MMA? __________________________________________ ❓Koje je godine Aleksandar Kukolj osvojio istorijsku zlatnu medalju u Džudou za Srbiju na Evropskom prvenstvu? _____________________________________________________ ➡️ Zaprati @vin_challenge, @darkostosic, @triangle3tv, @aleksandar.kukolj _____________________________________________ 🤙Vidimo se u Šumicama u nedelju 01.03.2020 gde ćemo izvući 3 dobitnika. _____________________________________________

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle3tv) дана

Intervju povodom turnira sa organizatorima možete poslušati na našem YouTube kanalu.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime