ODLIČNO UPARIVANJE: Rakas protiv opasnog Poljaka na KSW 63!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW 63 koji se održava 4. septembra je dobio još jedan odličan meč. U pitanju je Hrvatsko – Poljski duel dva beskompromisna borca.

Tomasz Romanowski i Aleksandar Rakas, FOTO: ksw.com

Predstavnik Cro Cop Teama, Aleksandar Rakas (16-8) ukrstiće rukavice sa opasnim Tomaszom Romanowskim (13-8). Obojica boraca imaju iza sebe poraz u KSW, pa je pobeda neophodna i jednom i drugom za opstanak u KSW organizaciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Aleksandar Rakas je debitovao na KSW 58 protiv Michal Michalskog. Odlično je otvorio meč i i pogađao Michalskog sa distance, ali je Poljak uspeo da se snađe na podu i završi Rakasa snažnim laktovima. Nova prilika za Hrvatskog borca da stigne do pobede u KSW organizaciji.

Aleksandar Rakas

Kada pogledate šaren skor Tomasza Romanowskog pomislili bi svašta, ali ovaj momak je jedan od najnezgodnijih boraca u kategoriji. Ugovor sa KSW organizacijom izborio je kroz šou „Tylko Jeden“ nešto nalik The Ultimate Fighteru koji organizuje UFC. Jako je srčan uvek ide napred i ima dobar boks i BJJ. Na svom KSW debiju je pobedio Ion Surdua a bi u poslednjem nastupu izgubio od izazivača za tiulu velte kategorije Patrik Kincla.

Tomasz Romanowski

Rakas i Romanowski uvek idu napred, imaju atraktivan stil borbe, pa će publika sigurno uživati u ovom duelu. Aci želimo puno sreće i nadamo se da će stići do svoje prve KSW pobede 4. septembra!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime