Oliveira poručio McGregoru: „Prvo pobedi Dustina, pa dođi da te bacim na dupe“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Charles Oliveira pobedio je Michael Chandlera nokautom u drugoj rundi i postao novi UFC šampion lake kategorije.

Conor McGregor i Charles Oliveira

Neverovatni Oliveira dolazi do nove pobede prekidom i do krune svoje karijere. Brazilac je u fantastičnoj formi i još jednom je demonstrirao kako ume da završi borbu. Takođe nam je i pokazao da je jak pod pritiskom i da ima snage da preokrene borbu. Kao što znamo, Chandleru je malo falilo da nokautira Oliveiru u prvoj rundi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Conor McGregor je nedavno izjavio kako će nakon pobede nad Dustinom Poirierom osvojiti i titulu UFC titulu šampiona, nakon što je sada već poznat šampion lake kategorije, Oliveire je upitan od strane novinara za potencijalni meč sa McGregorom, na šta je ovaj odgovorio:

„Conore, prvo se ti pobrini za Dustina. Ako si već tako opasan i jak kao što pričaš, prvo moraš da pobediš Dustina, a onda možeš da dođeš u Brazil da te bacim na dupe. prvo mora da prođe Dustina. Mislim da je on samo jedan od onih koji puno pričaju. Neka prvo pobedi tu borbu pa možemo da pričamo dalje“

Conor McGregor i Dustin Poirier se bore 10. jula na UFC 264 u svom trećem i verovatno odlučujućem meču. Pobednik ovog duela biće sledeći protivnik i izazivač za titulu novom šampionu lake kategorije Charlesu Oliveiri.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime