(VIDEO)Pogledajte kako je Bojan Veličković nokautirao Jiri Prochazku!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jiri Prochazka je trenutno jedan od najpopularnijih boraca i momak o kome se priče već nekoliko nedelja.

Jiri Prochazka

U svojoj bogatoj karijeri Prochazka je ostvario 28 pobeda, 3 poraza i 1 nerešenu borbu. Zanimljiva činjenica je da je prvi poraz u svojoj karijeri, Prochazka doživeo u Beogradu od Bojana Veličkovića.

9. decembra 2012. godine na „Balkan Fighter Night“ u Beogradu, tadašnji protivnik je otkazao nastup Bojanu Veličkoviću meč, pa je kao zamena samo 2 nedelje pred isti borbu prihvatio do tada neporaženi Jiri Prochazka koji je samo mesec dana pre pobedio srpskog borca Strahinju Denića.

Bojan Veličković i Jiri Prochazka, FOTO: Screenshot

Pošto je Prochazka borac poluteške kategorije a Veličković se borio u srednjoj, zbog kratkog vremena u kojem je Prochazka prihvatio borbu, meč je dogovoren u poluteškoj kategoriji. Bojan je naneo prvi poraz Prochazki tehničkim nokautom u prvoj rundi. Naravno Jiri je tada bio na početku svoje karijere (4:0 u tom trenutku) i evidentno je da je na mnogo većem levelu sada, ali ne trebamo da zaboravimo niti da umanjimo pobedu Bojana Veličkovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Početkom naredne nedelje očekujte ekskluzivni intervju sa Bojanom Veličkovićem za TRIANGLE TV, gde smo pričali o ovom meču, njegovom potpisivanju za Oktagon i još mnogo toga.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime