Opačić sutra debituje u One protiv Zimmermana. Evo gde možete da gledate meč!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Rade Opačić će sutra (11.12.2020) debitovati u One Championship organizaciji. Srspki teškaš će imati „vatreno krštenje“ jer ga sa druge strane ringa čeka legendarni Errol Zimmerman.

Rade Opačić i Errol Zimmerman

Rade Opačić je jedan od najvećih potencijala teške kategorije. Debitantski meč za Radeta i Sinđelić na najvećoj svetskoj pozornici i prilika da pokažu ono što su radili svo ovo vreme. Zanimljivo je da je čoveka koji je naneo poslednji poraz Zimmermanu (Nidal Bchiri), Rade Opačić nokautirao u prvoj rundi u finalu turnira teškaša na Enfusionu u Beogradu, gde je osigurao mesto za veliki Enfusion Grand Prix.

Errol Zimmerman je u svojoj karijeri ostvario čak 82 pobede i 27 poraza. Pobedio je velika svetska imena kao što su: Rico Verhoeven, Anderson Silva, Jérôme Le Banner, Stefan Leko i još mnogi drugi. Legendarni holanđanin je u nizu od 2 poraza, a mi se nadamo da će doživeti i treći za redom od Radeta!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rade Opacic (@radeopacic)

Prenos ovog događaja i Radetov meč možete gledati na YouTube kanalu One Championship organizacije sa početkom od 13h u petak 11.12.2020. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u svetu borilačkih sportova.

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime