Pogodi pobednike mečeva Figueiredo – Moreno i Ferguson – Oliveira i osvoji novčane nagrade!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Triangle TV i Oktagon Bet nagrađuju troje pratioca koji pogode pobednike glavnih borbi na UFC 256 koji se održava u noći između subote na nedelju.

UFC 256

Pravila igre su sledeća: U komentaru na objavi (koja je ispod) napiši pobednike mečeve Figueiredo vs Moreno i Ferguson vs Oliveira i svoj ID broj naloga. Svako ko nema nalog na Oktagon Betu može ga otvoriti potpuno besplatno na www.oktagonbet.com . Takođe je potrebno i da zapratiš Instagram profil Oktagon Bet . Izvućićemo troje dobitnika koji pogode tačne rezultate i ispune sve uslove (ostave svoj ID i zaprate Oktagon Bet na Instagramu). Ko ne bude ispunjavao sve potrebne uslove neće ući u obzir za nagradu.

NAGRADE:

1. mesto – 3 000 dinara bonusa za klađenje u Oktagon Betu

2. mesto – 2 000 dinara bonusa za klađenje u Oktagon Betu

3. mesto – 1 000 dinara bonusa za klađenje u Oktagon Betu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

UFC 256 se održava u noći između subote na nedelju. Predvodi ga borba za titulu muva kategorije gde će brazilac Deiveson Figueiredo branti ponovo svoju titulu, ovoga puta protiv opasnog Brendon Morena. U sunaslovnoj borbi gledaćemo dva TOP borca lake kategorije, bivšeg privremenog šampiona Tony Ferguona i Charlesa Oliveriru koji iza sebe ima fantastičan niz od 7 pobeda. Prognozirajte ova dva meča i osvojite novčane nagrade.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime