Ostanek se „vratio iz mrtvih“ i ugušio Kosića, Bojković bolji od Čelića, Škrijelj dobio diskvalifikacijom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završena je prva sezona FNC „Armagedon“ turnira gde su priliku za afirmaciju dobili mladi borci iz regiona.

Nino Škrijelj, Marko Bojković i Marko Ostanek osvajači Armagedona

Danas je na programu bilo finale gde smo dobili pobednike prve sezone Armagedona, a pre glavnog programa večeri videli smo nekoliko zanimljivih mečeva od FNC organizacije.

Vlaso Čepo (4-1) je otvorio događaj pobednom nad Leonom Krajačićem (2-2) u prvoj rundi. Najveće iznenađanje priredila nam je borkinja iz Ruminije Ana Maria Pal (2-4) koja je nokautirala domaću perspektivnu borkinju Adrianu Vuković (3-0). Pal je od samog starta krenula agresivno i na kraju slavila nokautom.

Donald Ćosić (1-0) pobedio je ekspresno Tadeja Dajčmana u prvoj rundi na samom početku borbe. Britanac koji iza sebe ima dva nastupa na Bellatoru Harry Hardwick (5-3) bio je bolji od Karla Caputa (8-2) i stigao do pobede prekidom takođe u prvoj rundi RNC gušenjem.

ARMAGEDON Finale:

U kategoriji do 66 kilograma dogodio se najgori mogući scenario. Danijel Bažan je diskvalifikovan zbog ilegalnih udaraca koje je uputio u potiljak Nina Škrijelja, pa je crnogorski borac proglašen pobednikom turnira. Kraj kakav niko nije želeo da vidi, nakon 2 runde odlične borbe. Šteta, nadamo se da će biti prilike za trećim duelom.

U kategoriji do 70 kilograma „senzacija“ ovog turnira Marko Bojković dokazao je da je najbolji takmičar do 70 kilograma. Predstavnik Ahileja je u finalu ugušio Patrika Čelića u drugoj rundi RNC tehnikom. Čestite Marku koji je do pehara savladao i Žigu Migulana, Luku Miidragovića i sada Patrika Čelića. Odlična borba, pravi rat su nam pružila oda dvojica mladih boraca. Čestitamo ih na vrhunskoj borbi.

U glavnoj borbi večeri Marko Ostanek nas je „sve šokirao“. Predstavnik BAN Tima ušao je kao „autsajder“ u ovaj duel protiv opasnog Jakoba Kosića člana ATT Zagreb. Jakob Kosić je u nekoliko navrata imao možda priliku da završi meč, ali se uporni Ostanek nije dao i na kraju napravio preokret i stigao do pobede. Ostanek je pobedio gušenjem (RNC) u drugoj rundi borbe i postao šampion Armagedona do 77 kilograma.Neverovatno kakav BJJ ima ovaj momak. Svaka čast za povratak!

FNC Armagedon Finale:

  • Marko Ostanek def. Jakob Kosić – RNC , 2. runda
  • Marko Bojković def. Patik Čelić – RNC , 2. runda
  • Nino Škrijelj def. Danijel Bažant – Diskvalifikacija zbog ilegalnih udaraca
  • Harry Hardwick def. Karlo Caput – RNC , 1. runda
  • Donald Ćosić def. Tadej Dajčman – TKO , 1. runda
  • Ana Maria Pal def. Adriana Vuković – TKO , 2. runda
  • Vlasto Čepo def. Leon Krajačić – TKO , 1. runda

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime