KSW otkrio Jokerovog protivnika! Materlin sparing partner otpao zbog FEN-a!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW je danas objavio i zvanično ime protivnika Aleksandra Ilića za KSW 60 koji se održava 24. aprila u Lođu.

ALeksandar Ilić i Adrian Dudak, FOTO: KSW.com

Kao što znamo, Tomasz Jakubiec je otkazao nastup zbog pozitivnog testa na COVID-19. KSW je prvo našao zamenu Jokeru u sparing partneru njegovog poslednjeg protivnika Michala Materle. Kamil Gniadek (17-7-1) bivši KSW borac sadašnji borac poljskog FEN-a trebao je da bude zamenski protivnik za Ilića, ali problem je bio u ugovoru koji ima sa FEN organizacijom i koja nije želela da pusti svog borca. Inače KSW i FEN potpisuju ekskluzivne ugovore sa borcima na teritoriji Poljske.

Kao treća opcija potvrđen je Adrian Dudak (5-1). Dudak je autor najbržeg nokauta u istoriji poljskog MMA (samo 7 sekundi). Preferira borbu na nogama i odličan je udarač. Od 5 pobeda 4 je zabeležio prekidom i 1 sumbissionom. Dudak je iskoristio priliku da spas borbu i upadne kao short notice, ali za uzvrat dobija ugovor sa KSW promocijom.

Predhodnih dana pojavile su se „informacije“ da je KSW potpisao Đani Barbira i da je on zamena za meč sa Aleksandrom Ilićem, ali na žalost to su se ispostavile kao netačne ifnormacije koje smo dobili u prenosu FNC Armagedona. Tu vest demantovao je i sportski direktor KSW-a  Wojslaw Rysiewski.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime