Otkazana jedna od najiščekivanijih borbi ovog vikenda na UFC u Riyhadu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ove subote je na programu prvi UFC događaj u Saudijskoj Arabiji koji će se održati u Riyhadu u Kingdom Areni.

Robert Whittaker vs Ikram Aliskerov glavna borba na UFC Riyhad

UFC on ABC 6 kako se službeno zove događaj u Riyhadu je doživeo velike promene. U glavnoj borbi večeri smo trebali da gledamo Roberta Whittakera protiv Khamzata Chimaeva, ali je „Borž“ zbog zdravstvenih problema otkazao borbu, a na njegovo mesto upao Ikram Aliskerov.

Khamzat Chimaev

U sunaslovnoj borbi večeri gledamo dvojicu ruskih teškaša jednog protiv drugoga. Sergei Pavlovich će rukavice ukrstiti sa Alexandrom Volkovim, a pobednik ovog duela bi vrlo lako mogao da bude sledeći za napad na titulu teške kategorije.

Sergei Pavlovich vs Alexander Volkov

Borba kojoj se publika radovala je borba između neporaženog Sharapbutina Magomedova i iskusnog brazilca Joiltona „Peregrina“ Lutterbacha kojem je ovo trebao da bude UFC debi.

Joilton „Peregrino“ Lutterbach i Shara Bullet

Peregrino je bio pozitivan na doping testu, nedozvoljena supstanca je pronađena u njegovom uzorku urina, tako da će ovaj iskusni borac morati da sačeka na svoj UFC debi još ko zna koliko. I ako je samo 2 dana do borbe, UFC je brzom reakcijom uspeo da sačuva borbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Na njegovo mesto uskočiće Antonio Trocoli koji je trebao da se bori predhodnog vikenda protiv Ikrama Aliskerova, ali je njegov nastup otkazan takođe 3 dana pred event jer je Aliskerov izabran kao zamena za Chimaeva.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime