Overeem želi revanš sa Rozenstruikom: „Taj lik je imao sreće, zaustaviću ga 100 posto!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Alistair Overeem je prošlog vikenda na poslednjem UFC eventu u Jacksonvillu stigao do svoje 46 pobede u 65. nastupu. Overeem je nokautom pobedio opasnog Walt Harrisa, posle velikog preokreta. 40 godišnji „Reem“ je u fantastičnoj formi i proživljava „drugu mladost“.

Kako je rekao u jednom od intervjua, razmišlja samo o dve stvari: O penziji i još jednom napadu na titulu. Na putu ka njegovom cilju (a to je pojas), prva prepreka bi mogao da mu bude upravo borac koji ga je pobedio samo 5 sekundi do kraja, posle dominacije celih 5 rundi Overeema, a to je Jairzinho Rozenstrui.

Overeem je izjavio za Sirius XM’s Fight Nation, da bi voleo da radi revanš sa Rozenstruikom. Holanđanin je siguran da bi pobedio u revanšu i da mu nije jasno kako je izgubio prošli meč:

„Nisam nezadovoljan svojim nastupom protiv Rozenstruika. Školovao sam tog lika i vodio tokom svih pet rundi, a onda je on pogodio jedan ili dva udarca. Po mom je mišljenju sudija pogriešio kad je zaustavio meč. Nije trebao da uleti, a kad je to uradio vreme je već isteklo. Ja sam u stvari pomislio da je to kraj borbe jer se sećam da sam pre nokdauna čuo znak za poslednjih 10 sekundi. Vratio sam se na noge i sve je bilo gotovo. Mislio sam da sam pobedio, a onda sam shvatio da su zaustavili meč, da je TKO… I onda moram da slušam kako Rozenstruik pričao kako me je nokautirao. Taj lik je imao sreće i voleo bih da se ponovno borim sa njim. Zaustaviću ga ako dođe do tog revanša, 100 posto sam siguran“

Ko bi pobedio u revanšu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime