Tyron Woodley i Gilbert Burns predvode sledeći UFC event!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako još uvek nije poznata lokacija, UFC svoj naredni event održava 30. maja. Juče smo i dobili zvanično ime glavne borbe za taj event. Biće to duel u velter kategoriji između bivšeg šampiona Tyron Woodleya i momka koji je u izuzetnoj formi Gilberta Burnsa.

Juče je na svom Twitter nalogu, upravo Burns potvrdio ovu vest i objavio kako će se boriti protiv bivšeg šampiona 30. maja. Nešto kasnije je i ESPN preko svojih izvora potvrdio ovu informaciju.

Što se tiče lokacije za ovaj event, još uvek nije poznata i ako je ostalo još samo 10 dana do borbe. Verovatno borci i UFC znaju sve, ali još uvek nije poznato za javnost. Želja Dane Whitea je UFC kompleks APEX u Las Vegasu, ali problem je što savezna država Nevada još uvek ne dozvoljava javne skupove zbog globalne pandemije COVID-19 virusa. Nekako najrealnija opcija je Arizona, koja je čak i javno pozvala sportiste i organizatore da dođu kod njih.

Tyron Woodley 19-4-1 se nije borio još od marta 2019 godine kada je izgubio titulu prvaka velter kategorije od Kamaru Usmana. Woodley je trebao da se bori 21. marta na UFC u Londonu protiv Leona Edwardsa ali je ceo event otkazan samo par dana pred održavanje istog, zbog Korona virusa. Woodley želi da vrati pojas u svoje vlasništvo, ali prvo će morati da pređe preko iskusnog brazilca koji je u fantastičnoj formi.

Gilbert Burns 18-3 je u životnoj formi. Iza sebe ima 5 pobeda u nizu i puca od samopouzdanja posle brutalnog nukaota nad Demianom Mayom. Pobeda protiv buvšeg šampiona Burnsa lansira u sam vrh kategorije i njegovo ime stavlja na potencijalnog izazivača za titulu. Nema sumnje da ćemo gledati odličan meč.

Ko pobeđuje u ovoj borbi ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime