OVO MOŽE SAMO PSYCHO! Makhno prekoračio težinu, Vaso prihvatio borbu uz doplatu rusa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vaso Bakočević i Aleksandar Janković će nastupiti na AMC Fight Nights 16. marta protiv domaćih boraca. Prvi da kažemo problemi viđeni su dan pred oficijalno merenje u trenutku kada borci skidaju poslednje kilograme.

Kao što znamo Vaso Bakočević i Alexey Makhno predvodiće ovaj event, a umesto planirane borbe do 77 kilograma došlo je do promene kategorije zbog problema koje je napravio ruski borac. Čelnici organizacije došli su večeras kod Vasa koji je bio na dogovorenoj kilaži pred sutrašnje merenje, sa molbom da se „nađe“ sa Makhnom na 80 kilograma umesto na 77 kao što je planirano.

Vaso Bakočević protiv Alexey Makhna

Alexey Makhno ima problem sa viškom kilograma i neće uspeti da skine na 77 kilograma. Kako saznajemo ruski borac ima po prilično veći broj kilograma od propisane granice. Ovo je razlog zbog kojeg publika u regionu poštuje i ceni Bakočevića. Odlučio se na potez koji 99% boraca ne bih prihvatilo. U sred Rusije protiv domaćeg borca prihvatio je da se bori u većoj kategoriji.

Iz AMC Fight Nights organizacije su za ovaj potez nagradili Bakočevića. Dobio je novac preko svog honorara i izmerio se na licu mesta. Pošto je bio tačan na merenju, već je počeo da vraća kilograme, dok će Makhno sutra u 10h morati da se pojavi na merenju sa 80 klograma, što uopšte neće biti jednostavno ruskom borcu koji je po prilično težak. Vaso je još jednom pokazao da ima veliko srce i da je spreman da se bori protiv bilo koga, bilo gde. Veliki rispekt za ovog lika od nas!

Zanimljivo Vaso će na ovom meču predstavljati Crnu Goru i Srbiju kako je i sam izjavio. Psycho je već jednom nastupio pod zastavom Srbije i to protiv takođe ruskog borca na Tesli gde je odneo pobedu.

FOTO: Vaso Bakočević Instagram

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. Kovač je pozvan, rekao je posle borbe. Janković će biti sigurno a verovatno i Nikolić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime