NEVEROVATNO! Vasov protivnik teži i od naknadno dogovorene granice! Janković tačan!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završeno je merenje koje je održano jutros u 10 sati po moskovskom vremenu za AMC Fight Nights na kojem se bore naši borci Vaso Bakočević i Aleksandar Janković.

Vaso Bakočević protiv Alexey Makhna

Velika neprofesionalnost od iskusnog Alexey Makhna koji treba da predvodi ovaj event u duelu sa Vasom Bakočevićem. U jednom trenutku je meč bio pod znakom pitanja, ali samo zavhaljujući Vasovom ludilu gledaćemo ovaj meč.

Alexey Makhno

Za one koji nisu upućeni, ovaj meč je dogovoren na 77 kilograma. Juče uveče, samo nekoliko sati pred merenje, pozvali su Vasa iz organizacije sa molbom da borba umesto na 77 kg bude na 80 kg jer Makhno ne može da skine kilograme (imao je kilažu za srednju kategoriju sinoć). Vaso je kao i uvek prihvatio tu opciju, uz novčanu nadoknadu koju su rusi morali da mu isplate preko honorara. Dogovor je bio da se Vaso istog trenutka izmeri i ako bude tačan da može da krene sa vraćanjem kilograma, što je i učinio. Makhno je dobio ultimatum da mora da se pojavi na merenju u 10 sati ujutru na 80,0 kilograma, čak 2,5 kg preko planirane kategorije, što nije uspeo da učini.

Makhno se na merenju pojavio sa 80,6 kg i sa pričom da ne može ni gram više da skine. U jednom trenutku razočarani i besni čelnici AMC Fight Nightsa razmišljali su da otkažu ovaj duel zbog neprofesionalnosti domaćeg borca, koji nije uspeo da zadovolji ni naknadno dogovorenu težinu koju je sam predložio. Vaso kao Vaso, došao je u daleku Moskvu da se bori i nije želeo da pitanje borbe dolazi u pitanje. Dogovorio se sa ljudima iz organizacije da mu doplate još i da će se on boriti. Na kraju, posle dugog pregovaranja, AMC Fight Nights će imati main event i gledaćemo duel Vasa Bakočevića i Alexey Makhna koji je pokazao veliku neprofesionalnost.

Aleksandar Janković i Njegov protivnik Oleg Kosinov bili su tačni na merenju. Srpski i ruski borac su bili na 77,5 kilograma koliko je i propisana granica. AMC Fight Nights počinje sutra u 17h (15h po našem) po moskovskom vremenu. Na programu je 16 borbi. Pratite naš TRIANGLE TV Instagram profil, gde ćem sutra objaviti tačno vreme borbe i gde možete da gledate.

Vasu i Jankoviću želimo puno sreće i nadamo se da će „šokirati“ domaću publiku i odneti pobede na strani.

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime