OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Soldić se bori u srednjoj kategoriji na KSW 56!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Roberto Soldić će biti sunaslovna borba na KSW 56 koji se održava 14. novembra u Varšavi. Još uvek nije poznato ime protivnika, a za sve nas koji smo nagađali ko bi mogao da bude, Roberto nas je danas demantovao.

Roberto Soldić

Na svom Instagram profilu „Robocop“ je objavio da se na KSW 56 bori u srednjoj kategoriji a ne u svojoj matičnoj velter. Biće zanimljivo koga bi KSW mogao da da Soldiću za protivnika. Srednja kategorija u KSW je poznata kao najbolja kategorija organizacija sa najjačim rosterom boraca. Soldić u svom UFD Gymu trenira sa Abusom Magomedovim, Aleksandrom „Jokerom“ Ilićem i nedavno je bio i bivši šampion Scott Askham.

Foto: Screenshot

Roberto se poslednji put borio u septembru 2019 u Londonu gde je pobedio Michał Pietrzak. Trebao je da nastupa i da brani titulu velter kategorije protiv litvanca Marius Zaromskis, ali je taj event odložen zbog pandemije korona virusa. Soldića mnogi smatraju jednim od najboljih boraca van UFC organizacije i dobar deo MMA populacije želi da vidi „Robocopa“ u najboljoj svetskoj organizaciji.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime