Vaso nakon pobede u Bare Knuckle: „Jebeš MMA, rođen sam za ovo!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vaso Bakočević je sinoć u Poljskoj zapošio usta svim kritičarima i odneo veliku pobedu i to u novom sportu za njega. „Psycho“ je nastupio na „Genesis“ turiniru u boksu bez rukavica (bare knuckle) koji organizuje KSW promocija.

Foto: Screenshot

Za protivnika je imao domaćeg borca Dariusza Rutkiewicza koji se  takmičio u kikboksu i u bare knuckle. Bakočević je stigao do pobede atraktivnim nokautom u drugoj rundi. Od početka borbe Vaso je delovao opušteno i samouvereno što je rezultiralo sa dva nokdauna poljaka u prvoj rundi. Videla se velika radost kod Bakočevića nakon meča, izgleda da mu je trebala ovakva pobeda. Zanimljiv je bio i njegov intervju u ringu nakon pobede gde je izjavio kako je ovo za njega i da ćemo ga u budućnosti gledati u ovoj disciplini:

„Jebeš MMA, svaki dan ću se ovde boriti! Rođen sam za ovo! Kada me je oborio levim krošeom odmah sam mu pokazao da dođe. Trebaće vam bejzbol palica da me nokautirate“

Nakon toga Bakočević je prozvao bivšeg UFC borca i KSW šampiona Normana Parka na borbu u „Genesisu“ golim šakama. To bi bio pravi spektakl a verovatno ti Parke ni KSW neće imati ništa protiv da upare ova dva „ludaka“. Čestitamo Vasu na velikoj pobedi i jedva čekamo sledeći nastup.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime