OVO SE ČEKA! FNC dogovorio tri vrhunske borbe za kraj decembra!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Krajem decembra regionalnu publiku očekuje deveti FNC događaj koji bi trebalo da se održi u Zagrebu.

FNC 9

Jutros je FNC promocija na svom Instagram profilu objavila 3 odlične borbe koje će publika moći da gleda krajem decembra. Na FNC 9 ćemo po prvi put gledati Filipa Pejića u FNC-u, a tu su i „povratnik“ Jakob Kosić, Andi Vrtačić kao i dobro poznati „dvojac“ iz Vrbasa Matija Bosančić i Đorđe Bukvić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Filip Pejić će se boriti protiv brazilca Arlen „Benks“ Ribeira kojeg publika u regionu pamti po pobedi na FNC 7 u Puli. „Nitro“ i „Benks“ će se boriti u lakoj kategoriji (do 70kg). Pejiću će ovo biti povratnički meč nakon pauze i operacije. „Nitro“ će u Zagrebu pokušati da prekine niz od 3 vezana poraza i pobedom debituje u FNC promociji.

Borba koju definitivno ne smete da propustite je duel Jakoba Kosića i Đorđa Bukvića. Sudar dvojice snažnih udarača i boraca koji nam uvek pruže spektakularnu borbu. Biće zanimljivo videti ko će izaći kao pobednik iz ovog duela.

I za kraj, „derbi“ u srednjoj kategoriji. Bivši izazivač za titulu FNC srednje kategorije Andi Vrtačić protiv perspektivnog Matije Bosančića, kojem će ovo biti najveći ispit u karijeri. Pobednik ovog meča ima za pravo da razmišlja o napadu na FNC titulu srednje kategorije koja je u vlasništvu Đanija Barbira.

Pored ova tri duela, očekuje nas još nekoliko odličnih mečeva i još po koji regionalni derbi koji će FNC objaviti uskoro.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime