SPEKTAKL U STAROJ PAZOVI: Koba predvodi Finale ovogodišnje MMA Lige Srbije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih boraca srednje kategorije u ovom delu Evrope, Nemanja „Koba“ Nikolić predvodiće Finale ovogodišnje MMA Lige Srbije.

Nemanja „Koba“ Nikolić

Ljubitelji MMA sporta u Srbiji neka u svoje podsetnike obavezno upišu 17. decembar jer nas u Staroj Pazovi u Hali Park očekuje spektakularno Finale ovogodišnje MMA Lige Srbije, gde će pored najboljih srpskih amatera koji će se boriti za pojaseve šampiona Srbije, nastupiti i nekoliko iskusnih profesionalnih boraca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MMA savez Srbije (@mmasavezsrbije)

U glavnoj borbi večeri gledaćemo internacionalni duel, dvojice kvalitetnih broaca. Neporaženi Nemanja „Koba“ Nikolić (8-0) će publici u Staroj Pazovi imati priliku da pokaže zašto ga smatraju jednim od najboljih srednjaša u ovom delu Evrope. Nikolić će ispred sebe imati možda i najveće ime sa kojim se susreo u svojoj profesionalnoj MMA karijeri.

Nemanja „Koba“ Nikolić

U pitanju je iskusni slovački borac Roland Čambal (14-11) kojem će ovo biti prvi nastup na za neku regionalnu promociju. Čambal je u svojoj karijeri nastupio u velikim svetskim i evropskim promocijama kao što su ACB (sadašnji ACA) gde je ostvario jednu pobedu u tri nastupa. Takođe se borio i u Oktagon MMA, XFN, poljski FEN, CFS…

Roland Čambal

U narednim danima saznaćemo i imena ostalih učesnika ovogodišnjeg Finala MMA Lige Srbije kao i parove u borbama za šampionske pojaseve ovogodišnje MMA Lige.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime