OVO SE ČEKA: Woodley i Covington dogovorili meč, poznat i datum!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Meč o kome se već duže vreme priča i koji publika želi da gleda je usmeno dogovoren i poznat je datum. Bivši šampion Tyron Woodley i Colby Covington boriće se 19. septembra u Las Vegasu.

Bilo je priče pre par dana da bi ova borba mogla da bude na UFC 253 koji predvode Israel Adesanya i Paulo Costa u borbi za titulu prvaka srednje kategorije, ali ipak će duel dva TOP velteraša biti održan 19. septembra, a to je otkrio Tyron Woodley na svom Instagram profilu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

September 19th CockRoach Covington Gets Squashed!

Објава коју дели Tyron Woodley (@twooodley) дана

Tyron Woodley (19-5-1) dolazi  sa negativnim nizom od dva poraza. Posle izgubljene titule od Kamaru Usmana prošle godine, Woodley je poražen i od sledećeg izazivača za titulu Gilberta Burnsa 30.5.2020. Borba sa Covingtonom je jako bitna za bivšeg šampiona, u slučaju pobede ponovo bi bio u igri za napad na titulu, dok bi ga poraz mnogo odaljio od cilja i pitanje da li bi mogao da se nađe u situaciji da napadne titulu, pogotovo zbog činjenice da Woodley nije više mlad borac, a u velteru ima mnogo mladih boraca koje će UFC pokušati da istakne.

Colby Covington (15-2) se poslednji put borio 14.12.2019 kada je izgubio od Kamaru Usmana u borbi za titulu prvaka velter kategorije. Mnogo toga se izdešavalo oko Covingtona u poslednje vreme, napustio je svoj sada već bivši tim American Top Team, sa kojim je trenutno u jako lošim odnosima. Covingtonu takođe treba ova pobeda jer bi u slučaju da savlada iskusnog Woodleya verovatno dobio napad na titulu u narednom periodu. Biće zanimljivo videti gde će se spremati Covington i sa kim sa ovaj meč.

 

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime