OVO SE ČEKA!Rafael Fiziev dobio protivnika iz TOP 15 sa identičnim skorom!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najvećih potencijala lake kategorija i bivši vrhunski muay thai i kik bokser Rafael Fiziev ispred sebe ima novi izazov.

Rafael Fiziev i Brad Riddell, FOTO: mmajunkie.com

Ovoga puta Rafael „Ataman“ Fiziev (10-1, 4-1 UFC) će se sastati sa protivnikom iz TOP 15 društva. Nakon poraza u svom debitantskom meču od Magomed Mustafaeva, Fiziev je u nizu od 4 pobede za redom koje su mu donele plasman na 14. poziciju izazivača lake kategorije.

U svom poslednjem nastupu Fiziev je pobedio iskusnog Bobby Greena jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde borbe. Njegov sledeći ulazak u UFC oktagon biće 4. decembra na Fight Nightu koji predvode Rob Font i Aldo, a protivnik će mu biti 12. izazivač lake kategorije novozelanđanin Brad Riddell (10-1, UFC 4-0).

Rafael Fiziev veliki potencijal lake kategorije

Brad Riddel dolazi iz City Kickboxing tima odakle su i Israel Adesanya, Alexander Volkanovski, Dan Hooker i mnogi drugi poznati borci. Iza sebe takođe ima odličnu muay thai bazu kao i Fiziev. Zanimljivo je da se obojica boraca spremaju i u Tiger Muay Thai na Tajlandu. Radi se o izuzetno atraktivnim borcima koji odlično poznaju jedan drugoga.

Samo jedan nastavlja svoj put ka vrhu lake kategorije. Ovaj meč ne smete da propustite, očekuje nas sigurno spektakl. Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime