KONAČNO! UFC dogovorio meč Masvidal protiv Edwardsa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je ugovorio za kraj godine jedan od mečeva koji publika sa nestrpljenjem očekuje. U pitanju je duel Masvidala i Edwardsa!

Jorge Masvidal i Leon Edwards

Jorge Masvidal i Leon Edwards će se konačno sastati u oktagonu, 11. decembra na UFC 269 koji predvodi duel Charles Oliveire i Dustina Poiriera za titulu šampiona lake kategorije.

Masvidal i Edwards su imali sukob 2019. godina nakon završenog UFC Fight Nighta. Te večeri Jorge Masvidal je pobedio Darren Tilla sjajnim nokautom koji je „oživeo“ njegovu karijeru. Iste večeri u sunaslovnoj borbi, Leon Edwards je pobedio Gunnar Nelsona, nakon prepucavanja pred sam event, tokom intervjua koji je Masvidal davao nakon pobede, Edwards mu je nešto dobacio. Masvidal je rešio da „na svoj način“ reši problem, te je prišao Edwardsu i udario ga nekoliko puta u glavu.

Od tog dana publika prosto želi da vidi ovaj meč, a sada je konačno pravi momenat za tako nešto. Dvojica temperamentnih i odličnih boraca će svoje nesuglasice rešiti u oktagonu, a mi svi MMA fanovi nadamo se uživati u njihovoj predstavi.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime