Paige VanZant potpisala milionski ugovor za Bare Knuckle FC i napustila MMA!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedna od najlepših ženskih MMA boraca Paige VanZant šokirala je celu javnost sa izborom novog poslodavca. Kao što znamo, VanZant je u totalnom padu forme, poslednji nastup je izgubila od Amande Ribas u prvoj rundi. To je ujedno bio i poslednji meč za Paige po ugovoru sa UFC, koji je rešio da se lepoj borkinji zahvali na saradnji.

Nova stanica u karijeri Paige VanZant biće boks bez rukavica i najbolja promocija u tom sportu  Bare Knuckle Fighting Championship. Radi se o milionskom ugovoru a Paige je izjavila kako će „promeniti igru“ izjavila je VanZant u razgovoru sa Ariel Helwanijem:

Imam osećaj kako me i dalje prate priče da sam u MMA samo lepo lice, a ovo je sjajan način da ljudima dokažem kako to uopšte nije način na koji sebe gledam“

Ovo nije korak unazad, ovo je nova prilika i novi izazov u jednom novom sportu. Ovo je i sport u kojem ljudi najčešće dobijaju posekotine, a stvari poput ožiljaka nisu nešto što me brine. Volim takmičenje i stvarno sam uzbuđena što ću se imati priliku da se dokažem u jednom ovakvom sportu.

Bivša UFC borkinja tvrdi kako i dalje nije završila svoju MMA karijeru i da je imala ponude svetskih organizacija kao što su Bellator, One ali se ipak odlučila za BK FC.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Contract Signed. About to change the game. Fight news coming soon. #bigbusiness 🙈😉

Објава коју дели Paige VanZant (@paigevanzant) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime