PFL „krade“ još jednog borca UFC-u! Dvostruki KSW šampion blizu potpisa za PFL!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon još jednog dominantnog nastupa i odbrane KSW titule šampiona lake kategorije na KSW 93 protiv Valeriu Mircee, Salahdin Parnasse je glavna tema evropskih MMA krugova.

Dvostruki KSW šampion Salahdine Parnase

Dvostruki KSW šampion je nokautirao iskusnog Mirceu sjajnim „high kickom“ u prvoj rundi borbe i potvrdio status najboljeg borca na KSW rosteru. Nakon ove borbe, ugovor Parnassea sa KSW promocijom je zvanično istekao, a perspektivni francuz je slobodan po izboru nove sredine i trenutno je „vruća roba“ na tržištu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Gotovo da nema promocije koja ne bi želela da potpiše Salahdine Parnassa. Već dugo se spominje njegov prelazak u UFC, ali sada se ozbiljno u trku uključio i PFL. Kako prenosi francuski MMA portal „Arena“, pregovori Parnassea i PFL-a su odmakli u završnu fazu i trenutno je PFL najbliži potpisu Salahdina.

Podsetimo PFL je već „ukrao“ UFC-u jednog francusa nedavno. U pitanju je bivši Glory šampion i jedna od najvećih borilačkih zvezda u Francuskoj Cedric Doumbe. Pored spomenutog Doumbea, PFL je „dobio rat“ za Francisa Ngannoua, tako da je ova promocija postala ozbiljan konkurent UFC-u.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime