Pogledajte jezivu posekotinu koju je Nemanja „Koba“ Nikolić zadobio na KSW 84!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW 84 je definitivno ispunio sva očekivanja. Na događaju su nastupili Darko Stošić i Nemanja Nikolić, a uspeh srpskih boraca je bio polovičan.

Nemanja Nikolić KSW 84

Darko Stošić je još jednim atraktivnim nokautom dokazao da je nakon šampiona Phil De Friesa najbolji teškaš u promociji i da može u bilo kojem trenutku borbe da „eksplodira“ i „ugasi“ protivnika. Stošić je nokautirao odličnog Vojčaka u 3. rundi borbe i osigurao mesto sledećeg izazivača za titulu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Nemanja „Koba“ Nikolić (9-1) je doživeo prvi poraz u svojoj karijeri na KSW debiju. Nikolića je porazio domaći borac Bartosz Lesko (13-3-2) gušenjem u prvoj rundi borbe. Nikolić je odlično startovao borbu, ali je poljski borac nametnuo svoj ritam i završio Kobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Nemanja je zadobio veliku posekotinu kakva se ne viđa toliko često. Lesko je kolenom pogodio Nikolića u arkadu na početku borbe i napravio mu veliku posekotinu. O Nemanjinoj posekotini čulo se i do daleke Amerike a o tome su i pisali svetski MMA portali kao što su: MMA Junkie, MMA Fighting, Sportskeeda i mnogi drugi portali…

Posekotina Nemanje Nikolića

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime