FIGHT CARD OBEĆAVA:Pogledajte ko sve nastupa na FNC 3 „Fight Islandu“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FNC 3 bi mogao da zada domaći zadatak promocijama u regionu. Prvo zbog činjenice da će događaj biti održan na otvorenom na jednom od najlepših plaža na Jadranu. Biće pravi spektakl i poslastica za sve ljubitelje sporta, da vide nešto novo i totalno drugačije na ovim prostorima. FNC će po ugledu na UFC, svoj oktagon postaviti na plažu.

Ono što je još bitnije i što raduje sve nas to je BRUTALAN fight card za ovaj događaj. Kao što znamo glavna borba je borba za „Balkanski BMF“ pojas, gde se sa apsolutnim pravom našla borba Vasa Bakočevića i Ivice Truščeka. Njih dvojica zajedno imaju 133 borbi. Prvi put su se sastali još davne 2013, a sada je pred nama spektakularan revanš koji publika u regionu sa nestrpljenjem očekuje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

KONAČNO❗ Vaso Bakočević vs Ivica Trušček 2, 31.7.2020. KO JE BALKANSKI BMF ❓

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Ali tu nije kraj iznenađenjima, pored spomenute dvojice na popisu borbi nas očekuje još nekoliko velikih zvezda kada je u pitanju MMA. Osnivač FNC organizacije i prvi čovek ATT-a, Dražen Forgač u razgovoru za 24sata.hr je oktrio imena boraca koji će nastupiti na FNC Fight Islandu:

Nastupaju Ivan Erslan, Ivica Trušček, Vaso Bakočević, Milos Janičić, sve borci najjače evropske organizacije KSW-a. Zatim Francisco ‘Croata’ Barrio, Aleksandar Janković, najbolja hrvatska borkinja Adriana Vuković, veliki teškaški potencijal Donald Ćosić, a raduje nas i povratak Martina Batura, nekad velike nade hrvatskog MMA sporta.

Vaso i Trušček su presretni zbog ove borbe. Radi se o velikim fajterima i živim legendama regionalne MMA scene. Frapira podatak da zajedno imaju 133 borbe. To je podatak koji sve govori i nema boljih pretendenata na balkansku BMF titulu od njih dvojice.

U koliko dođe do realzacije ovog događaja, FNC će ozbiljno pomrsiti račune promocijama u ovom delu Evrope. Važno je napomenuti da je ovo tek treći događaj novonastale promocije koja je nedavno krenula sa radom.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime