White nezadovoljan nastupom Blaydesa: „Izgledao je glupo! Ostao je bez vazduha u 3 rundi!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Curtis Blaydes upisao je pobedu protiv Alexander Volkova na UFC on ESPN 11, ali predsednik UFC-a Dana White javno je kritikovao Blaydesa.

Curtis je jednoglasnom sudijskom odlukom posle 5 rundi došao do pobede zahvaljujući svom rvčkom skilu. Blaydes je na tom meču oborio rekord teške kategorije po broju rušenja u jednom meču, gde je opisao čak 14 rušenja svog protivnika. Upravo to mu je i donelo pobedu, ali Dana White nije zadovoljan njegovim nastupom:

Sviđa mi se Curtis Blaydes, ali on po meni ima pogrešan stav. Nemam ništa protiv njega, ali kada pričate sve ono što je on pričao ove nedelje, onda vam je bolje da u oktagonu nekog pošteno prebijete. Kada posle svih tih reči imaš ovakav nastup, onda izgledaš baš glupo. Da, pobedio je, ali je pričao o nekakvom razbacivanju i mrcvarenju protivnika. Pričao je i da nije dobro plaćen, da treba da dobije priliku za borbu za titulu… Ostao je bez vazduha nakon treće runde, nekako izdržao do kraja i pobedio.

Curtis Blaydes dolazi do svoje 4 pobede u nizu. Ovaj momak u karijeri upisao je samo 2 poraza, a oba su došla upravo od Francisa Ngannoua. Zanimljivo, upravo se ime Ngannoua i Blaydesa spominju kao sledeći izazivač za titulu:

Kako da mu dam borbu za titulu pre Francisa? Ali da, imaćemo u vidu da je on sledeći na redu. Ali sa ovakvim nastupom i kondicijom? Na njegovom mestu ja ne bih čekao već bih ostao aktivan“

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime