POGLEDAJTE PROKOTOL ZA UČESNIKE UFC 249! Mere zaštite protiv COVID-19 virusa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još samo 8 dana ostalo je do najiščekivanijeg UFC eventa, UFC 249. Ako sve ostane kao što je planirano i ne bude nepredviđenih programa, očekuje nas možda i najjači fight card u istoriji. UFc 249 se održava 9. maja u Jacksonvillu.

UFC će biti prva sportska organizacija koja nastavlja svoju kalendarsku godin usled pandemija COVID-19 virusa. Ovim potezon UFC je pokazao koliko je velika kompanija i da je MMA sport budućnosti. Naravno kao i svaka ozbiljna institucija, UFC je preuzeo bezbednosne mere kojih će se držati borci i svi zaposleni. Svim akterima 249 eventa, UFC je poslao protokol i obaveštenje za sve aktivnosti u fight week-u i na samom eventu.

UFC 249 protokol za zaposlene:

  • Eventu će moći da prisustvuju samo borci, UFC osoblje i licencirani članovi iz ugla svakog borca.
  • Po dolasku u hotel, borci i njihova pratnja moraju učestvovati u obveznom medicinskom pregledu i nizu testiranja. Taj proces će se ponavljati svakodnevno sve dok borci i njihovi timovi borave u hotelu. Preostali detalji biće dostupni po dolasku.
  • Timovi će biti obaješteni o proceduri oko merenja i dobiće propusnice koje moraju nositi u svakom trenutku dok se kreću po prostorijama hotela.
  • Svaki borac će dobiti svoju sobu za treniranje, posteljinu, dezinfekcijsko sredstvo i privatnu saunu.
  • Osoblje hotela će se nalaziti u prostorijama i preuzimati dodatne mere opreza prilikom dezinfekcije soba te će samim time biti na raspolaganju 24/7.
  • UFC-ov Performance Institut pružiće podršku i kod ishrane i omogućiće svim sportistima Trifecta obroke.
  • Medicinsko osoblje će moći da leči povrede i bolesti na licu mesta, masaže neće biti dozvoljene.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime