Dos Santos planira prelazak u polutešku i borbu protiv Jon Jonesa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC teškaš Junior Dos Santos pre nekoliko dana oduševio je MMA javnost sa fotografijom na kojoj je vidi velika transformacija njegovog tela. Već tada počela su nagađanja i priče o njegovom prelasku iz teške kategorije u polutešku.

Foto: MMA Fighting

U razgovoru za MMA Fighting Dos Santos je govorio o telesnoj transformaciji i potencijalnom prelasku u polutešku kategoriju i borbi sa Jonom Jonesom, za koju je „Cigano“ izjavio da je borba iz snova:

Ništa nije nemoguće. Ne zanima me toliko to kako bih se osećao na toj kilaži, već me privlači mogućnost da se borim sa trenutno najboljim borcem, Jonom Jonesom. Ko ne bi voleo da se bori sa njim? Nisam ja ništa drugačiji od drugih po tom pitanju. Jedan od mojih ciljeva pre nego što završim karijeru bila bi borba protiv Jonesa, ali to je trenutno samo deo plana, želja i snova. Videćemo kako će se ta priča odvijati. Kad bi došlo do toga, onda bih seo sa doktorima i napravio plan i taktiku. Verovatno bi mi trebalo neko vreme da pravilno skinem kilograma, ali siguran sam da bismo u tome uspeli.

Junior Dos Santos (21-7) je u nizu od dva poraza. Poslednji put borio 25. januara na UFC Fight Night Raleigh, gde ga je nokautirao Curtis Blaydes u 2. rundi. Pre toga izgubio je isto nokautom ali od Francisa Ngannoua u 1. rundi. Biće zanimljivo videti sledećeg protivnika od Dos Santosa i mogući potencijalni prelazak u polutešku kategoriju.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime