Pogledajte sobicu u teretani u kojoj je živeo Chimaev do ulaska u UFC! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khamzat Chimaev je definitivno jedna od najvećih zvezda na UFC rosteru u ovom momentu. Neporaženi MMA borac je osvojio srca fanova ali i ljudi iz organizacije.

Khamzat Chimaev, FOTO: mmamania.com

Prisetimo se Khamzat Chimaev je „upao“ u UFC u trenutku kada je naš Duško Todorović otkazao meč zbog pozitivnog covid testa u julu 2020. godine. „Borz“ je tada savladao John Phillipsa gušenjem u 2. rundi, da bi samo 10 dana nakon toga pobedio veliku „nadu“ britanskog MMA Rhys McKee-a nokautom u 1. rundi gde je pokazao totalnu dominaciju.

Za nešto manje od 2 meseca Chimaev je upisao 3 pobedu u 3 nastupu u UFC oktagonu kada je nokautirao iskusnog Gerald Meerschaerta za samo 17 sekundi, gde je postao planetarna zvezda i miljenik publike, ali i Dane Whitea koji je ne krije da „obožava“ Khamzata.

I ako sve sada izgleda sjajno, Chimaev je imao izuzetno težak put do vrha. Kao mali dečak, sa svojom porodicom je iz Rusije (Čečenije) stigao kao izbeglica u Švedsku gde i dan danas živi. Video koji je podelio na društvenim mrežama je iz 2019. godine gde Khamzat pokazuje sobu u kojoj živi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U pitanju je sobica u sklopu Allstars Gya u Štokholmu gde trenira. U toj maloj sobici je Chimaev živeo dugo, sve do dolaska u UFC gde brzo stekao status „zvezde“ i finansijski priuštio sebi da može da „ode odavde“. Ovaj momak je dokaz da vam je za uspeh dovoljna vera u sebe i mukotrpan rad, a ne ko zna kakvi uslovi, oprema i ostale stvari koje mladi momci uzimaju kao „izgovor“.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime