BOMBA! Masvidal i Covington konačno jedan protiv drugoga! Poznat datum!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je rešio da obraduje svoje fanove i na najbolji mogući način započne 2022. godinu. Već u prvom delu godine gledaćemo duel bivših sparing partnera.

Jorge Masvidal i Colby Covington

Meč između Jorge Masvidala i Colby Covingtona je nešto o čemu fanovi „sanjaju“ i nešto o čemu se spekuliše godinama. Konačno ćemo imati priliku da gledamo bivše sparing partnere i bliske prijatelje a danas velike rivale jedan protiv drugoga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kako je prenseo čuveni novinar ESPN-a, Brett Okamoto. Direktor UFC promocije Hunter Campbell potvrdio je za ESPN da će Jorge Masvidal i Colby Covington predvoditi UFC 272 koji se održava 5. marta u Las Vegasu u Nevadi. Prema svemu što se dogodilo između boraca i ako uzmemo u obzir njihov „trash tallk“, ovo bi mogao da bude jedan od „najprodavanijih“ MMA duela u istoriji.

Pored ovog fantastičnog duela na UFC 272 gledaćemo i duel talentovanog Bryce Mitchela i iskusnog Edsona Barboze. Očekuje se i nastup Alexandera Volkanovskog najverovatnije protiv „Korean Zombiea“ nakon što je Max Holloway otkazao nastup. Memorišite 5. mart u svoje rokovnike, pravi ljubitelj MMA, ne sme da propusti ovaj događaj!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime