Poslednja prepreka za Slaveskog pred napad na BKFC titulu! Čeka ga bivši UFC borac na BKFC 35!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Makedonski bokser i bare knuckle bokser Gorjan Slaveski (BKFC 4:0) predvodiće BKFC 35 događaj u Južnoj Karolini.

Gorjan Slaveski BKFC

Gorjan Slaveski je pravo „iznenađenje“ BKFC promocije. Momak koji je ušao na „mala vrata“ i napravio je totalnu pometnju u velter kategoriji. U najjačoj bare knuckle promociji BKFC upisao je 4 nastupa i u svakom je odneo pobedu.

U prva tri je slavio brutalnim nokautima, dok je u svom poslednjem nastupu „šokirao svet“ i savladao jednog od najboljih ruskih boraca u ovoj disciplini Evgeny Kurdanova jednoglasnom sudijskom odlukom. Taj meč je prihvatio samo 2 dana pred isti nakon što je Melvin Guillard otkazao nastup Kurdanovu.

Slaveski pobedio Kurdanova na BKFC 31

Nakon odličnih partija koje je pružio unutar konopaca BKFC promocije, Gorjan Slaveski će predvoditi BKFC 35, 27. januara u meču za prvog izazivača za titulu velter kategorije. Njegov protivnik će biti bivši UFC borac, opasni kubanac Yosdenis Cedeno (BKFC 2:0). Pobednik ovog meča dobiće priliku da se bori za titulu BKFC velter kategorije koju drži Luis Palomino (BKFC 8:0), bivši ACA, Bellator i WSOF borac iz Perua.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gogo Gorjan Slaveski (@gogo_braveheart)

Gorjanu želimo puno sreće i verujemo da će nastaviti svoj pobednički niz i da će uskoro postati prvi makedonski BKFC šampion! Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem borilačkom sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime