Poštovanje nakon borbe: „Prvi put sam ja njega pitao za sliku, sada je on mene!

Poštovanje nakon borbe i pružena ruka je ono što treba da oslikava MMA sport. Aleksandar Ilić i Michal Materla su pružili najbolji meč večeri na predhodnom KSW 55 koji je održan 10.10 u Poljskom Lođu. Kao što znamo „Joker“ je bio jako blizu pobede u prvoj rundi, čak je poslao bivšeg šampiona na zemlju, ali Materla je pokazao koliki je ratnik i preživeo Ilićeve udarce, da bi potom pobedio u drugoj rundi prekidom.

Nakon meča a i pre meča videli smo veliko poštovanje između Ilića i Materle. Joker je često govorio da je upravo Michal Materla jedan od njegovih idola, čak je 2014. godine dok se još nije profesionalno bavio MMA sportom u trenutku kada je sa Vasom Bakočevićem bio na KSW-u, pitao tadašnjeg KSW šampiona za fotografiju. Dokaz da treba biti uporan i verovati u sebe je upravo Ilić, koji je doživeo da se bori protiv svog idola, a zatim i da ga nakon meča isti taj čovek upita za fotografiju:

Prvi put ja sam njega zamolio za fotografiju, ovoga puta on je mene pitao! Najbolja borba večeri! Veliki šampion i osoba Michal Materla, jedan od mojih omiljenih MMA boraca. KSW rekao sam vam da će me zapamtiti posle ove borbe!

 

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime