Khamzat Chimaev i Neil Magny usmeno dogovorili borbu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khamzat Chimaev je ime koje ste sigurno najviše puta pročitali po svetskim MMA portalima. Kao što znamo ovaj momak je iskoristio momentat kada je Duško Todorović morao da otkaže nastup zbog COVID-19 virusa i uleteo kao zamena gde je deklasirao John Phillipsa. Nakon 10 dana izdominirao je i Rhys McKeea da bi za manje od dva meseca pobedio i iskusnog Gerald Meerschaerta fantastičnim nokautom za samo 17 sekundi.

Neil Magny i Khamzat Chimaev blizu dogovora duela

Uverio je sve da nije samo hype već da je pravi borac i šapmpionski kalibar. UFC sada već ima veliki problem da nađe protivnka za Khamzata. S obzirom da nije rangiran borac a ima kvalitet, rangirani borci ne žele da se bore sa njim, jer je rizik veliki a u slučaju pobede ništa konkretno se ne dobija. Stephen Thompson i Chris Weidman su već odbili borbu sa Chimaevim, ali izgleda da u UFC ima dobrovoljac za Khamzata, a to je veteran Neil Magny koji je trenutno deseti na rang listi velter kategorije:

Rangirani borci ne žele da se bore protiv drugih rangiranih boraca, a nerangirani borci žele samo nekoga iz Top 5. Luda vremena za UFC“ glasila je poruka Magnya

Usledio je odgovor od Khamzata:

„Ja sam ovde prijatelju. Takođe sam umoran od svih govana koja plasiraju svi ti internet borci. Idemo odraditi to 19. decembra. Nema više izgovora.

Neil Magny je u poslednjih 6 mečeva ostvario čak 5 pobeda. Ovaj 33 godišnjak proživljava pravu borilačku mladost. Magny ima 17 pobeda u UFC dok rekord za najviše pobeda u velter kategoriji drži Georges St Pierre sa 19 pobeda. Magny želi da sruši taj rekord i koji drži GSP. Magny ima još jedan rekord u UFC, a to je za upisanih 5 pobeda za jednu kalendarsku godinu u UFC organizaciji. Magny je pravi ratnik i borac kakvih nema mnogo na svetu!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime