Prvi srpski sudija u KSW, Velimir Mladenov

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao što već znate, KSW dolazi u Zagreb 09. novembra gde će 51. event po redu predvoditi regionalni borci. Za sada je potvrđen nastup: Vase Bakočevića, Aleksandra Ilića, Erka Juna, Filipa Pejića, Antuna Račića, Ivana Erslana koji još uvek čeka ime protivnika. Od balkanskih boraca tu su još i Roberto Soldić, Savo Lazić, Miloš Janičić, Stipe Bekavac, Denis Stojnić i Aleksandar Rakas, koji još uvek čekaju potvdu za KSW 51.

Pored velikog broja boraca, potvrđeno je da ćemo imati i našeg sudiju. Velimir Mladenov će biti prvi srpski sudija u KSW organizaciji. Velika je čast naći se na ovakvom fight cardu i biti prvi koji će deliti pravdu u KSW oktagonu. Pogledajte šta nam je Velja rekao povodom toga.

Sudićeš u najboljoj evropskoj organizaciji, koliko ti znači što ćeš se naći tu, na ovakvom fight cardu ?

Pozdrav svim pratiocima sada već ozbiljne platforme za prenos informacija iz MMA, Triangle TV.

KSW je jedna od najboljih svetskih organizacija i svakako da mi puno znači što sam deo priredbe, pogotovo što je u regionu i što će biti medijski ispraćena. Počastvovan sam.

Kakav je osećaj biti u vrhu ovog sporta, ipak je to pokazatelj da radiš odličan posao ?

U vrhu je lepo, samo kao i u svakom vrhu ima puno laktanja. Isto kao i kod boraca, lakši deo je doći do velikih organizacija, a teži deo je ostati u njima. Pritisak je veliki i treba ga izdržati.

Šta misliš, kako si privukao pažnju KSW-a na sebe, šta je po tebi ključan faktor?

U svojoj biografiji imam već nekoliko turnira svetske klase, a svi promoteri i vlasnici prate kao borce, tako i sudije. Zahvalnost za to što sam deo KSW-a dugujem Draženu Forgaču glavnom treneru ATT Zagreb. Ključan faktor za svakog sudiju je da bude pravičan, odlučan, da ne okleva i da bude samouveren.

Event predvode domaći borci, šta očekuješ od momaka sa Balkana ?

O borcima ne bih da se izjašnjavam, ne ide mi na ruku što poznajem veliki broj boraca sa carda, jer mi to dosta otežava situaciju. No, svim ušesnicima želim puno sreće.

Kada govorimo o MMA iz perspektive jednog sudije, ovo je najveća priredba gde će suditi srpski sudija, koliko ja znam. Kakav je osećaj biti prvi ?

Po nekom rangiranju Fightmatrix-a, KSW se nalazi na osmom mestu svetskih turnira. Ranije sam sudio u Ahmat i RCC organizaciji, koji su takođe u prvih 10, tako da već neko vreme se vrtim na tom nivou. U svakom slušaju nova organizacija i nova iskustva.

Šta očekuješ od KSW-a u Zagrebu, da li će ti ovo dati vetar u leđa da još više radiš i napreduješ ?

Svakako da hoće, mislim da je ovo samo početak saradnje sa KSW i da sam prvi u nizu naših sudija koji će tamo imati prilike da sude tamo.

Hvala na prilici za intervju i što promovišete sve spone koje čine ovaj sport sjajnim.

Velika stvar za razvoj MMA u Srbiji je ta što svetske organizacije prepoznaju i naše sudije. Želimo puno sreće i našim borcima i sudiji na KSW 51.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime