Serbian Grappling Cup u Kuli, 5. po redu. Ovo ne smete da propustite

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sada već tradicionalni Serbian Grappling Cup u Kuli, ove godine održaće svoj 5. event po redu. Kako mnogi borci kažu, ovo im je omiljeno takmičenje kada je u pitanju Grappling, pa nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl i kvalitetne borbe.

Kula će 17. novembra ugostiti borce iz celog regiona . Takmičenje je u Grapplingu (no gi), za sve starosne kategorije. Radi se po UWW (United World Wrestling Grappling Rules) pravilima. Do sada je bio prosek oko 250 takmicara iz celog regiona, Srbija, BiH, Hrvatska, Crna Gora, Madjarska, Rumunija, Slovenija.

Kao i svake godine, organizatori su obezbedili veliki nagradni fond. Sponzori ovogodišnjeg Grappling Cupa su: Supplement Store, Fightshop.rs, Stroghold Jiu Jitsu i Opstina Kula. Organizatori su Srpski Rvacki Grappling Savez i Constrictor Fight Team. Ono što ovo takmičenje izdvaja od ostalih, je to što u Kuli uvek bude veliki broj crnih pojaseva iz celog regiona. Kako kažu organizatori, u proseku je 15 crnih pojaseva na takmičenju.

Kategorije su mladji pioniri, stariji pioniri, kadeti, juniori, seniori B klasa (pocetnici) i seniori A klasa (napredni), muskarci i zene.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime