Račić i Croata nastupaju na istom događaju u novembru! Dobili i protivnike!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši KSW šampion bantam kategorije Antun Račić vraća se u kavez KSW promocije gde će mu se pridružiti i Francisco Barrio Croata.

Antun Račić i Francisco Croata Barrio nastupaju na KSW 76

Antun Račić iza sebe ima pobedu na EMC 9 gde je savladao Jeovanny de Oliveiru sudijskom odlukom. Pre toga „Killer“ je doživeo dva vezana poraza u KSW promociji. Sada je vreme da e Antun vrati tamo gde mu je mesto, a naredni meč imaće 12. novembra na KSW 76.

Antun Račić, FOTO: KSW.com

Protivnik Antuna Račića (26-10-1) biće gruzijac Zuriko Jojua (8-1) koji iza sebe ima pobedu nad Antunovoim klubskim drugarom Shamil Banukayevim koje se dogodila na KSW 67. Očekuje nas zanimljiv meč stilski sličnih boraca. Antunu želimo puno sreće i verujemo da se vraća u pobednički ritam i da će vratiti pojas KSW šampiona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Na KSW 76 će se boriti i Francisco Barrio „Croata“ (10-2). Croata ima 2 pobede u nizu unutar KSW promocije, pa je ovaj meč jako bitan za njega, jer bi ga potencijalna pobeda „lansirala“ u sam vrh lake kategorije. Barrio će za protivnika imati poljaka Maciej Kazieczka (8-2). Franciscu takođe želimo puno sreće i verujemo u njegovu pobedu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime