Volkanovski poručio Makhachevu: „Pokazaću mu šta mogu da urade niski ljudi!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neprikosnoveni šampion perolake kategorije Alexander Volkanovski po svoj prilici sledeći je protivnik Islama Makhacheva.

Islam Makhachev i Alexander Volkanovski

Kao najrealnija opcija za njihov duel spominje se UFC 284 koji se održava u Australiji 11. februara. Šampion perolake i šampion lake kategorije bi trebali da ukrste rukavice, a ovaj meč bi mogao da bude jedan od najvećih UFC duela u narednoj godini.

Nakon završenog UFC 280 gde je Makhachev pobedio Oliveiru i osvojio titulu UFC šampiona lake kategorije, bio je prisutan Alexander Volkanovski koji se obratio medijima nakon događaja:

„Svi mi stalno govore da sam nizak, a onda kada ih udarim, odjednom promene izraz lica. Mene to uopšte ne vređa. Ja sam svestan svoje visine. Ja sam šampion i nastaviću svoj pobednički niz i svima ću pokazati šta mogu da urade niski ljudi.“

Svetske kladionice su ovaj meč uvrstile u svoju ponudu, a ulogu velikog favorita dobio je Islam Makhachev, ali australijanac nema problem sa time i to mu samo predstavlja motivaciju:

„To će definitivno biti veliki izazov za mene, ne mogu reći da nije tako. Ovo je izazov koji apsolutno mogu svladati! Dobro je što sam autsajder, neka ljudi sumnjaju u mene, to je na neki način predivno.“

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime