Rade Opačić nastupa na velikom One Championship eventu u oktobru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih Evropskih kikboks teškaša Rade Opačić ispred sebe ima novi nastup u One Champinshipu.

Rade Opačić, FOTO: One Championship

Protivnik mu je dobro poznat. Radi se o iskusnom Švajcarcu Patrick Schmid sa kojim je Rade već trebao da se bori na One Championshipu, ali im je duel otkazan čak dva puta! Jednom je Schmid otkazao zbog pozitivnog COVID testa, dok se drugi put to desilo našem borcu.

Kako kažu treća – sreća i nova prilika za Radeta da prezentuje Srbiju u najboljem svetlu opet, ko što je to uradio i predhodna dva puta. Kao što znamo Opačić je imao „debi iz snova“ u One promociji, kada je SPEKTAKULARNIM nokautom „ugasio“ legendarnog Erol Zimmermana. Nakon toga sledi pobeda, takođe nokautom protiv Bruno Susana.

Rade Opačić nokautirao Errol Zimmermana, FOTO: MMA Fighting

Radetov protivnik popularni „Big Swiss“ dolazi iz Švajcarske, ima iskustva u k-1 i muay thai disciplinama. Radi se o čvrstom borcu sa jakim udarcima, koji će debitovai u One Championship promociji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ONE Championship (@onechampionship)

One Championship First Strike se održava 15. oktobra a predvodi ga borba za titulu, jednog od najboljih kikboksera današnjice Giorgio Petrosyana i Rodtanga. Odličan fight card i poslastica za sve ljubitelje kikboksa.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem borilačkom sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime