ŠTETA! Otkazana tri meča sa dugo iščekivanog FNC Armagedona!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bliži nam se subota i FNC „Armagedon“ polufinale koje publika u regionu sa nestrpljenjem iščekuje a kao „šlag na tortu“ gledaćemo i duel Vasa i Croate.

FNC Armagedon polufinale, FOTO: 24sata.hr

11. septembar na Tvrđavi svetog Mihovila uživaćemo u MMA spektaklu, kako u borbama talentovanih boraca iz našeg regiona, tako i u najiščekivanijem duelu u „istoriji domaćeg MMA“, između Vasa Bakočevića i Francisca Barrio Croate.

Na žalost došlo je do prvih „problema“ i otkazivanja mečeva. MMA je toliko nepredvidiv sport, da meč nije siguran sve dok borci ne uđu u kavez. Polufinale Armagedona ostaće bez čak 3 borbe. Prema informacijama koje smo dobili otkazan je duel u srednjoj kategoriji između Mateo Šituma i Ilije Brkana. Razlog nam nije poznat, a kako smo načuli Brkan se povukao iz ove borbe, pa će Šitum obezbediti plasman u finale. Šteta za sve ljubitelje MMA koji su ostali bez revanša i „Zagrebačkog derbija“.

Duel u perolakoj kategoriji (do 66kg) koji smo svi želeli da vidimo, neće se dogoditi na ovom Armagedonu. Slovenački borac Edin Rademovič otkazao je nastup Denisu Jurakiću zbog povrede rebara. Organizatori su našli zamenu u Italijanskom borcu Antonio Amodeu.

Prema informacijama koje smo dobili od kolega iz 24sata.hr, Andreo Kolić je otkazao nastup Albertu Antiću zbog privatnih problema pa će umesto njega nastupiti takođe Italijan Alessio Carchia.

Fight card za FNC Armagedon

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime