Rafael Dos Anjos protiv Michael Chiese na eventu gde se bori Darko Stošić

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako prenosi ESPN, UFC je jako blizu da završi borbu u velter kategoriji između Rafaela dos Anjosa i Michaela Chiese. Kako navode borci su već pristali, samo je ostalo još UFC da ponudi ugovore i da se potpišu. Ova borba bi trebala da se održi na eventu gde se bori naš Darko Stošić i Alen Amedovski, 25. januara u Severnoj Karolini na UFC Fight Night 166.

Rafael dos Anjos (29-12) je bivši UFC prvak u lakoj diviziji, ali karijeru je nastavio u velteru. Imao je odličan početak u velteru. Pobedio je Tarec Saffiedina, Neil Magnya, Robbie Lawlera te je nakon toga dobio priliku da se bori sa privremenu titulu prvaka u velteru protiv Colby Covingtona. Nije uspeo da dođe do pobede proriv Covingtona. Nakon poraza od Colbya sledi poraz protiv aktuelnog šampiona Kamaru Usmana. Uspeo je Dos Anjos da prekine niz od dva poraza i pobedi Kevina Lee-a, ali na žalost posle toga dolazi po malo neočekivan poraz od Leona Edwardsa. Protiv Michaela Chiese imaće priliku da se vrati pobedničkom nizu i da se koliko toliko vrati u trku za šampionski pojas.

Michel Chiesa (15-4) takođe posle avanture u lakoj kategoriji dolazi u srednju. Za sada mu ide dobro. U prvom meču u velteru pobedio je Carlosa Condita a da bi u drugom bio bolji od Diega Sancheza. Takođe i Chiesi treba ova pobeda ako želi da napadne vrh divizije. Faktički će ova borba odlućiti ko će ići u TOP divizije, a ko ispada .

Sigurno nas očekuje zanimljiv meč.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime