Mark Hunt: UFC je prevarantska kompanija, nadam se da će izgoreti!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Rat na relaciji Mark Hunt se nastavlja. Ova priča datira još iz 2017 godine, kada je legenda i jedan od najomiljenijih boraca kod publike tužio UFC. Hunt je optužio najjaču svetsku promociju za prevaru, kršenje ugovora i sticanje bogatsva putem nelegalnih radnji. Pored toga optužio je UFC za brojne propuste za vreme 2016 godine i njegove borbe sa Brock Lesnarom na UFC 200.

Foto: ufc.com

Kao što već znamo, Hunt je u toj borbi poražen odlukom sudija, ali nedugo posle borbe Brock Lesnar je pao na doping kontroli. Njegovi rezultati su bili pozitivni, pa je meč prebačen u no contest. Hunt od tada je javno pokazivao veliko nezadovoljstvo, ne samo prema borcima koji uzimaju steroide već i prema UFC kompaniji.

Super Samoa je ubeđen da je UFC u napred znao za ovu situaciju i da je na prevaru stekao profit. Hunt je tužio UFC i to ga je koštalo ugovora sa UFC. Hunt im je za otštetu tražio 2,5 miliona dolara koliko je iznosila cela Lesnarova plata za tu borbu.

Juče je Mark Hunt okačio na svoj profil fotografiju na kojoj je dokazao da je pravno pobedio UFC:

Pokušao sam u MMA na bojnom polju da stvari učinim pravednim, ali opet je prevarantska kompanija sa milijardama uskratila te pobede. Neko će umreti zbog meča sa varalicom koja koristi steroide i vaše sranje od kompanije će biti odgovorno. Nadam se da ćete izgoreti, vi prljavi psi!  Nisam prvi koji tuži ovu prevaru od kompanije a siguran sam da neću biti ni poslednji. Ne možete lagati borce i držati monopol na tržištu. Kad tad će vas neko prizemljiti. Rekao je Mark Hunt i u objavi označio  UFC i njegovog predsednika Danu Whitea.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I tried to make things even on the battlefield of Mma but again the cheating company @danawhite @ufc with all its billions they ripped everyone off win again someone will die against a steroid using cheater and your shit rip off company will be at fault @ufc I hope all u fuckers burn filthy dog cunnnniesss 😂😂😂😂😂😂😂😂 u can go and get fuuuuuaaaaaarrrkkkkeddd Uwonthisbattlebutthewarwillcontinue #aliactmotherfuckers I am not the first to sue this rip off company and sure as hell wont be the last to sue the @ufc u can’t keep ripping fighters off and run monopoly on the market someone’s going to put u motherfuckers down @danawhite @ufc

Објава коју дели The Super Samoan (@markhuntfighter) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime