Rakas konačno debituje u KSW! Čeka ga dobro poznato ime našoj publici!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar Rakas (16-7) će konačno debitovati u KSW organizaciji. Član Cro Cop Teama je nakon maleroznog otkazivanja na KSW 51 u Zagrebu samo dan pred borbu bez borbe.

Michal Michalski i Aleksandar Rakas na KSW 58

Nakon po prilične pauze hrvatski borac će ući u KSW oktagon i upisati debi za najbolju svetsku organizaciju čije je član već duže vreme. Na drugoj strani oktagona čega ga borac kojeg veliki deo publike iz regiona poznaje. U pitanju je Michal Michalski (8-4) koji se borio protiv Sava Lazića na KSW 58. Michalski je u Poljskoj poznat kao „Mašina za bonus“. U KSW organizaciji odradio je 4 borbe uz 2 pobede i 2 poraza ali je u svakom nastupu dobio bonus za „bonus večeri“. Poslednji nastup imao je na KSW 52 gde je pobedio Albert Odzimkowskog nokautom u prvoj rundi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Aleksandar Rakas (16-7) je poslednji put ušao u oktagon u Japanu 20.10.2019 na Pancrase 309 gde je pobedio Kenta Takagi gušenjem u 2. rundi. Rakas će u Poljskoj pokušati da dođe do treće pobede u nizu i trijumfom započne karijeru u KSW organizaciji. Ovaj meč se održava 30.01.2021 na KSW 58 gde će se od boraca iz regiona boriti Uroš Jurišić, Danijel Bažant i Francisco Barrio „Croata“. Zanimljivo je da je svako od naših boraca dobio short notice za pripremu protiv domaćih boraca.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime