Rakić o Prochazki: „UFC će ga zaboraviti kao i Walkera i Oezdemira!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji Srpski MMA borac i treći izazivač UFC poluteške kategorije Aleksandar Rakić gostovao je kod Ariel Helwanija.

Aleksandar Rakić

„Raketa“ je bio gost popularne emisije „The MMA Hour“ gde je sa najpoznatijim MMA novinarom razgovarao o situaciji u poluteškoj kategoriji kao i njegovoj potencijalnoj borbi sa Jiri Prochazkom o kojoj se diskutuje već duže vreme.

Na pitanje Helwanija zašto se ne bore on i Prochazka, Rakić je imao zanimljiv odgovor ali je takođe izrazio želju za revanš sa Anthony Smithom koji je nakon 2 pobede u nizu 4. izazivač poluteške kategorije:

„želim da ostanem aktivan. smith je sada 4. izazivač. prozvao sam jirija prošli mesec i tražio borbu protv njega. nije se javio niti odgovorio. on je zamena za duel jana blachowicza i glover teixeire, a nakon toga će dobiti priliku da napadne pojas. ne mogu toliko dugo da čekam i budem neaktivan.

Zatim je usledio odgovor Rakića o Jiri Prochazki za koga smatra da ga UFC podržava:

„Jiri je u ufc odradio samo dve borbe. on ima podršku od strane ufc-a, kao što je imao i michael chandler. on je odradio samo jednu borbu i dobio napad na pojas. doćiće i njegov red, a kada se to dogodi, biće zaboravljen isto kao i Johnny Walker i Volkan Oezdemir.

Ovom porukom Aleksadnar Rakić je skrenuo pažnju na hype koji UFC pravi oko Jiri Prochazke, isti kao što je bio i sa Johnny Walkerom i Volkanom Oezdemirom koji je u jednom momentu i napao titulu koju je držao tada Daniel Cormier. Hype oko obojice boraca je brzo „ugašen“.

Ceo intervju Aleksandra Rakića u „The MMA Hour“ možete pogledati na OVOM linku.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime