VELIKA ČAST: Jones, GSP, Randleman i Gustafsson ušli u UFC Kuću slavnih!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kuća slavnih najbolje svetske MMA promocije UFC, dobila je nove članove. Mesto među „večnima“ dobili su ljudi koji su taj status definitivno i zaslužili.

Jon Jones ušao u UFC Kuću slavnih

Zvanično proglašenje je trebal oda bude još prošlog leta, ali zbog cele situacije sa virusom, obavljeno je juče u Las Vegasu. Prvu nagradu na ovoj svečanosti dobio je DUstin Poirier za „Forrest Griffin Community Award“. Dustin je nagrađen za pomaganje zajednici (svojom humanitarnom akcijom), koji nije krio oduševljenje. U budućnosti bi i Dustin mogao da se pridruži članovima „Kuće slavnih“ ako nastavi ovim tempom.

Nakon toga priznanje je dobio i legendarni radnik kompanije Marc Ratner kojeg su u Kuću slavnih uveli bivši vlasnici braća Frank i Lorenzo Fertitta.

Konačno je došlo vreme i za nagrade za najbolje borbe u UFC. Prvi susret Jonesa i Gustafssona koji mnogi smatraju najboljom MMA borbom ikada, dobila je veliko priznanje i prijem u Kuću slavnih. Šveđanin nije bio prisutan na dodeli ovog priznanja, dok je Jon Jones sa velikom radošću prihvatio ovu titulu. Jednog dana kada završi karijeru, nema sumnje da ga čeka mesto u Kući slavnih kao jednog od najboljih (možda i najbolji svih vremena) boraca.

Priznanje koje UFC je odao pionirima MMA sporta, odlazi u ruke legendarnog Kevina Randlemana. Randleman je preminuo 2016. godine, pa su ovo priznanje u njegovo ime preuzeli supruga i sin.

I na samom kraju, prijem u elitu i Kuću slavnih zasluženo je dobio Georges St Pierre. Definitivno čovek koji je svojim skilom ali i ponašanjem i poglednom na sport, imao veliki uticaj u razvoju i na neki način ga je i promenio na bolje. Jedan od najboljih boraca svih vremena i čovek koji će živeti večno.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime