Rakić sa svojim timom stigao u Zagreb gde će odraditi deo priprema!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji srpski borac Aleksandar Rakić stigao je u pratnji svog tima u Zagreb gde će odraditi deo svojih priprema za predstojeći izazov koji ga očekuje 6. marta na UFC 259.

Aleksandar Rakić sa svojim timom, FOTO: Screenshot

„Raketa“ će u Zagrebu trenirati u prostorijama American Top Teama Zagreb sa svojim timom koji čine: trener rvanja Babak Nejad, kondicioni trener i nutricionista Richard Staudner, stand up trener Juri Viorel Arseniuc, trener BJJ-a i sparing partner Robert Pastuch. „Rocket Timu“ će se pridružiti i član ATT Zagreba Ivan Erslan, Ante Delija, poznati hrvatski kikbokser Mladen Kujundžić, Bellator borac Yanick Bahatti i sigurno još neko od sparing partnera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Rakića očekuje borba protiv Thiago Santosa na UFC 259. Zanimljivo treća borba u nizu u kojoj Rakić dobija bivšeg izazivača za titulu. Nadamo se da će nakon ove pobede i on dobiti status izazivača za titulu. Aci želimo srećan kamp i čekamo 6. mart. U kolko želite da poslušate intervju sa Aleksandrom Rakićem i saznate njegove planove, možete to uraditi u linku ispod. Zapratite TRIANGLE TV ibudite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime