(VIDEO) Nokautirao UFC zvezdu pa odbio intervju: „Ne sviđa mi se što intervjuišete samo pobednike!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Italijanski UFC borac Alessio Di Chirico zabeležio je veliku pobedu nakon serije od 3 poraza u slobodno možemo reći odlučujućoj borbi kada je u pitanju bila njegova sudbina u UFC organizaciji.

Alessio Di Chirico

Momak kojeg publika u regionu pamti po duelu sa Bojanom Veličkovičem, kada je „Srpski čelik“ pobedio na svom UFC debiju u Zagrebu, nokautirao je borca oko kojeg se „poiglo najviše prašine“ ili što bi amerikanci rekli „hype“, Joaquin Buckelya, momka koji je zabeležio najbolji nokaut u 2020. godini.

Sa tri poraza u nizu Di Chirico je realno po mišljenju UFC-a „bio hrana“ za Buckleya koji je imao dve pobede u UFC organizaciji za nešto više od mesec dana. O tome najbolje govori koeficijent kvote gde su „bookmakeri“ procenili da je Buckley veliki favorit sa koeficijentom od 1,35 dok je na Di Chirica bila kvota 3,40. Italijanski borac je slavio unutar druge minute fantastičnim high kickom koji je poslao na pod Buckleya, gde ga je završio snažnim udarcima. Za ovaj performans Di Chirico je dobio 50 hiljada dolara. Nakon pobede Alessio nije želeo da priča za medije jer mu se ne sviša način na koji tretiraju borce i sport:

„Bila je ovo lepa borba!“ započeo je Di Chirico da bi potom napustio konferenciju uz predhodno obaveštenje

Žao mi je, ali obećao sam sebi da neću odraditi ovaj intervju. Ne sviđa mi se što samo intervjuišete pobednika. Ovaj sport čine dva čoveka – pobednik i gubitnik. Ne sviđa mi se ovo. Cenim vaš posao, ali želim da pošaljem poruku.“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime