Rakić završio pripreme i krenuo za Las Vegas! Još samo 9 dana do borbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC 259 na kojem će nastupiti dva srpska UFC borca Aleksandar Rakić i Uroš Medić sve je bliži. 6. mart će biti veliki dan za MMA u Srbiji ali i celom Balkanu.

FOTO: Instagram Triangle TV Screenshot

Aleksandar Rakić završio je svoj kamp za borbu protiv Thiago Santosa i uputio se sa svojim timom (Juri Arseniuc i Robert Pastuch) za Las Vegas. Pripreme je započeo u Beču u svom Basic Sports Clubu, da bi se u pratnji svojih trenera i sparing partnera preselio u American Top Team u Zagrebu gde ga je čekao ostatak sparing partnera (Ante Delija, Ivan Erslan, Mladen Kujundžić).

Juri Arsenuic, Aleksandar Rakić i Rober Pastuch, FOTO: Instagram Viorel77 screenshot

Do najvažnije borbe u Aleksandrovoj karijeri ostalo je još samo 9 dana, na društvenim mrežama možemo da vidimo da je „Raketa“ jako motivisan i da jedva čeka ovu borbu. Na UFC 259 nastupiće i Israel Adesanya i Jan Blachowicz u borbi za titulu šampiona poluteške kategorije, koja će nam biti takođe zanimljiva i nadamo se da je pobednik potencijalni protivnik Rakiću u narednom periodu.

Pored „Rakete“ Srbiju će predstavljati i Uroš Medić kojem će ovo biti debi u najboljoj svetskoj organizaciji, nakon fantastičnog nastupa na Dana White Contender Series, gde je izborio UFC ugovor i oduševio šefa UFC organizacije.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime