EKSKLUZIVNO! Savo Lazić nastupa na KSW 59 u Lođu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako TRIANGLE TV eksluzivno saznaje, Savo Lazić se vraća u oktagon i nastupiće na KSW 59 koji se održava 20. marta u Lođu.

Savo Lazić

Nakon po prilično duge pauze, „Hitman“ se vraća u KSW oktagon. Dobra stvar je ta da će Savo nastupiti u svojoj matičnoj kategoriji lakoj (do 70 kilograma) i da je ovoga puta imao više vremena za pripremu. Ime protivnika još uvek ne sme da se otkriva, ali budite sigurni da nas očekuje zanimljiv meč.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Savo Lazić (10-5) se poslednji put borio upravo na KSW, samo mesec dana nakon najveće pobede u karijeri nad Ilkin Gasimovim. Uskočio je kao zamena za Miloša Janičića u meć sa Michal Michalskim gde je za malo napravio senzaciju i nokautirao poljaka na samom početku meča. Od tada „Hitman“ nije ušao u oktagon, a imao je nedavno poziv KSW organizacije za meč protiv Bartomej Kopere koji je prihvatio Francisco Barrio „Croata“. Uskoro će se objaviti i ime Savovog protivnika.

Na KSW 59 će nastupiti i Antun Račić koji će braniti svoj pojas bantam kategorije kao i debitant Darko Stošić. Ekipa TRIANGLE TV će biti u Lođu i preneti vam atmosferu sa eventa.

Zpratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime